facebooktwittermail d

Läge att nominera Årets Rådgivare

Vem har stått för Årets rådgivarinsats? Tävlingen är i full gång och nu är det sista upploppet för nominera din kandidat!

Per-Anders Andersson utsågs till årets rådgivare 2019.
Per-Anders Andersson utsågs till årets rådgivare 2019. FOTO: MIKKEL ÖRSTEDHOLM - FOTOBYRÅN HJAERTA

Tävlingen arrangeras av Branschråd för Lantbrukets Rådgivningsföretag i samarbete med ATL för att uppmärksamma goda rådgivarinsatser. Sista dagen för att nominera är nästa vecka, onsdagen den 31 mars.

Senast det begav sig, 2019, tog vallexperten och rådgivaren Per-Anders Andersson hem den ärofyllda vinsten. Det var mjölkproducenten Henrik Svensson på Labbarps gård i Småland som nominerade honom bland annat för han och hans bror haft stor nytta av Per-Anders Anderssons djupa kunskaper inom vallodling. 2020 ställdes tyvärr tävlingen in till följd av coronapandemin, så nu kan det finnas ännu mer insatser värda att uppmärksamma.

"Det lilla extra"

Har du en rådgivare som gjort det där lilla extra för dig, som genuint bryr sig och har bidragit till att företaget kan drivas på bästa sätt? Då kan det vara läge att nominera din rådgivare i år. Rådgivaren ska verka inom de gröna näringarna. Sista dagen för att nominera är den 31 mars. Skicka din nominering och motivering av denna till fanny.althen@ludvig.se.

Här kan du läsa mer om tävlingen och kriterierna.

Läs mer om tidigare vinnare här:

Thomas Jerneng 2018

Henrik Norberg 2017