Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 13 juni 2018

  John Deere brummar in i Farming Simulator

  I den senaste upplagan av Farming Simulator finns för första gången världens största tillverkare av maskiner och redskap för lantbruk, skogsbruk och entreprenad med.

   I nya versionen av Farming Simulator som släpps i höst kommer även John Deere-maskiner finnas med.
  I nya versionen av Farming Simulator som släpps i höst kommer även John Deere-maskiner finnas med. FOTO: Maksym Dragunov

  Sedan starten 2008 har det populära lantbrukssimulationsspelet Farming Simulator sålts i över fyra miljoner exemplar. Spelet går bland annat ut på att sköta en bondgård med allt vad det innebär av att skörda, sälja spannmål och investera i maskiner, mark och djur.

  Lantbruksmaskinerna i spelet har varit realistiska avbildningar av modeller från märken som New Holland, Massey Ferguson, Valtra, Krone och Deutz-Fahr – men fram till i år har det ikoniska märket John Deere saknas. I trailern för Farming Simulator 19 – som släpps i höst till PC, Playstation 4 och Xbox One – syns en bonde som kliver in i en John Deere 8400R för att åka ut och skörda.

  Se videon nedan:

  LÄS MER: Bondespelet med fem miljoner spelareLÄS MER: Bondespel på 100-bästalistanLÄS MER: Deere i patentstrid mot Agco

  Relaterade artiklar

  Till toppen