Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 3 september 2018

  Hon blir chef över Setras ekonomi

  Setra anställer Johanna Gydingsgård som ny ekonomiansvarig.

  Johanna Gydingsgård kommer närmast från Scania i Södertälje där hon arbetat som CFO i Colombia, varit ekonomiansvarig för Group treasury och ansvarat för utvecklingen av finansiella processer. Nu blir hon CFO på Setra.

  – Med sin gedigna erfarenhet från en global industrikoncern i en annan bransch, kommer hon att kunna bidra med värdefull kunskap till Setras ekonomifunktion och koncernledningen, säger Hannele Arvonen, Setras VD i ett uttalande.

   Johanna Gydingsgård.
  Johanna Gydingsgård. FOTO: Peggy Bergman

  Johanna Gydingsgård har tidigare arbetat som ekonomichef för IL Recycling och haft olika tjänster inom Unileverkoncernen. Hon har en ekonomie magisterexamen från Linköpings universitet.

  – Jag ser verkligen fram emot att börja på Setra. Företaget verkar i en mycket intressant bransch, har en tydlig hållbarhetsprofil och går en spännande framtid till mötes. I rollen som övergripande ansvarig för ekonomi och finans hoppas jag med mina tidigare erfarenheter kunna bidra till den fortsatta utveckligen av både Setras affär och organisation, säger hon i ett pressmeddelande.

  Johanna Gydingsgård börjar på Setra den 9 oktober.

  LÄS OCKSÅ: Fullt hus på utbildning till klövvårdareLÄS OCKSÅ: ”Det behövs ett kunskapslyft”

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen