Gå till innehåll
  • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
    ❯ Lantbruk 9 maj

    Kaninkött allt populärare

    Att äta kaninkött är ett klimatsmart val, och efterfrågan ökar. Men bara en tredjedel av konsumtionen täcks in av svensk kaninuppfödning. Pia Ohnell, uppfödare på Flädergården, ser utrymme för fler lantbrukare att satsa på kaninkött.

    Kommentarer

    Genom att kommentera på ATL.nu så godkänner du våra regler.

    Läs mera om

    Så här läser du vidare

    Är du redan prenumerant? för att läsa vidare


    Bli prenumerant på ATL Premium så ger vi dig ännu mera

    • Utvald kvalitetsläsning
    • Viktiga analyser och extramaterial
    • Nyhetsbrev med chefredaktörens bästa tips
    • ATLs e-tidning kvällen före tidningsdag
    Prova-på-pris
    49:-/mån
    • 3 mån för bara 147 kr (ord pris 297 kr)
    • Ingen bindningstid
    • Spara 150 kr
    Till toppen