facebooktwittermail d

VD från Moelven går till Setra

Jonas Andersson blir ny platschef för Setra Kastet. Han lämnar en tjänst som vd för Moelven Årjäng såg.

Jonas Andersson blir ny platschef för Setra Kastet.
Jonas Andersson blir ny platschef för Setra Kastet. FOTO: SETRA

Det är egentligen inte en nyrekrytering, utan en återrekrytering. Jonas Anderssons arbetade på Setra Skinnskatteberg mellan 2001 och 2014.

– Jag är väldigt glad att vi har lyckats knyta Jonas till oss igen. Hans förmåga att utveckla verksamheter och hans gedigna erfarenhet från olika roller kommer bidra till att fortsätta utveckla Kastet och blir även en tillgång i produktionens ledningsgrupp. Jag välkomnar honom till Setra, säger Anna Rasmuson, produktionsdirektör på Setra i ett pressmeddelande.

Vill utveckla

Under åren hade han flera tjänster på Setra Skinnskatteberg och var, när han slutade 2014, produktionsledare för såg och justerverk.

I två år arbetade han sedan som processledare på Moelven med inriktning på förändrings- och förbättringsarbete på Moelven, innan han gick in som VD 2016.

Han kommer att tillträda den nya tjänsten som platschef på Setra Kastet efter årsskiftet.

– Att få bli en medarbetare i ett så anrikt och framgångsrikt företag som Setra är något jag med glädje ser fram mot. Att tillsammans med alla medarbetare i Kastet få utveckla verksamheten och se resultatet av vår samlade kompetens är min motivator. Genom att arbeta mot mål som är gemensamt framtagna och tydliga för alla, kan vi säkerställa sågverkets framtida tillväxt, säger Jonas Andersson i ett pressmeddelande.