Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 6 mars 2018

  Swedish Agro expanderar

  Efter att ha letat lokaler i ett år står det nu klart att Swedish Agro Machinery får en egen anläggning i Borlänge. I juni flyttar företaget in i befintliga lokaler på Tunavägen på industriområdet Romme i de södra delarna av staden.

   Servicetekniker Mats Eklund och säljare Fredrik Söderqvist väntas få fler arbetskamrater i Borlängetrakten när etableringen blir av.
  Servicetekniker Mats Eklund och säljare Fredrik Söderqvist väntas få fler arbetskamrater i Borlängetrakten när etableringen blir av.

  Beslutet gläder bland andra säljaren Fredrik Söderqvist och servicemekanikern Mats Eklund som har varit anställda i området runt Borlänge i runt ett år, utan att ha haft någon lokalhemvist. För dem betyder beslutet att de nu har en plats att där de kan ta emot kunder och serva maskinerna i en riktig verkstad.

  För kunderna innebär etableringen även att det kommer bli möjligt för företaget att lagerhålla reservdelar i regionen.

  Som en följd av satsningen planerar företaget dessutom att anställa en reservdelssäljare och ytterligare en servicetekniker, skriver företaget i ett pressmeddelande.

  Med Borlänge inräknat har Swedish Agro i dag elva egna anläggningar i Sverige.

  LÄS OCKSÅ: Land Rover släpper ultimata bondemobilenLÄS OCKSÅ: Här går tröskan mitt i vinternPREMIUM: Han inväntar ett intensivt vårbruk

  Relaterade artiklar

  Till toppen