Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 5 maj 2018

  Ny Terriskördare på hjul

  Terri, tillverkaren som aldrig skulle släppa en maskin på hjul, fullbordar nu sitt sortiment med hjulgående skogsmaskiner. Sist ut i raden är en hjulgående skördare som baseras på företagets 34C-serie.

   En hjulgående skördare är sist ut i raden av hjulburna maskiner från Terri.
  En hjulgående skördare är sist ut i raden av hjulburna maskiner från Terri.

  ”För inte alls länge sedan var det nästintill otänkbart att Terri skulle sälja maskiner som går på hjul, men nu är vi här. Det är samma basmaskin som de traditionella på band, men nu ger vi kunden möjlighet att även välja hjulgående maskiner för bättre framkomlighet i all sorts terräng”, säger Hans Johansson, vd på Terri i ett pressmeddelande.

  I sina skogsmaskiner fokuserar Terri bland annat på lågt marktryck, hög markfrigång och rymliga hytter med god komfort. Som i serien i övrigt är markfrigången hela 0,7 meter.

  Se gärna filmklippet nedan för mer information om 34C-serien.

  LÄS OCKSÅ: Terri lanserar ny kombi-maskinLÄS OCKSÅ: Fler hjulmaskiner från TerriLÄS OCKSÅ: Tuffare motorkrav utmaning i skogen

  Relaterade artiklar

  Till toppen