Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 11 januari

  JCB-säljare öppnar ny anläggning

  Traktor Nord, som är återförsäljare för JCB, har öppnat en helt ny anläggning i Nykvarn.

  ATL har tidigare testat JCB Fastrac 4220 som dragare i fält.

  Den nya anläggningen kommer att bli en så kallad fullserviceanläggning med både försäljning och reservdelslager, samt verkstad. Företaget har växt kraftigt de senaste åren, och förhoppningen från bolagets sida är att satsningen ska bidra till att öka tillväxten ytterligare.

  ”Vi har varit trångbodda de senaste åren och har tittat på olika möjligheter att kunna expandera. Nu har vi hittat en tomt i Nykvarn som ligger längs med E20”, säger Thomas Walfridsson VD.

  Anläggningen i Nykvarn ersätter den nuvarande anläggningen i Södertälje och kommer innebära bättre kapacitet på alla områden, både inom försäljning och service, enligt företaget.

   Den nya anläggningen kommer att bli en så kallad fullserviceanläggning med både försäljning och reservdelslager, samt verkstad, uppger företaget.
  Den nya anläggningen kommer att bli en så kallad fullserviceanläggning med både försäljning och reservdelslager, samt verkstad, uppger företaget. FOTO: Traktor Nord

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen