Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 7 september 2019

  Ändrat datum för Agromek

  Den danska lantbruksmässan Agromek är senast ut i raden att ändra besöksdatum.

   Ökad konkurrens från Sima och Eurotier ligger bakom beslutet att flytta fram Agromek.
  Ökad konkurrens från Sima och Eurotier ligger bakom beslutet att flytta fram Agromek. FOTO: Johan Löfgren

  Just nu är det lite av upp-och-nervända världen bland Europas mässarrangörer. Tidigare har franska Sima senarelagt sina besöksdatum till november för att anpassa sig till maskintillverkarnas produktlanseringar, vilket nu får till följd att Agromek tycker att konkurrensen blir så hård från Sima och tyska Eurotier att mässgeneralerna har valt att flytta sitt novemberarrangemang till januari.

  Den som vill hålla sin kalender öppen för att besöka Skandinaviens största lantbruksmässa bör därför redan nu reservera datumen mellan den 19-22 januari 2021 för Agromek.

  Vill man i stället åka till Sima i Paris (eller kanske både och) så är det den 8-12 november 2020 som gäller medan Eurotier arrangeras mellan den 17-20 november samma år.

  Även på hemmaplan har det ökade konkurrensläget åstadkommit förändringar, vilket har fått till följd att den internationella stormässan Elmia Wood har flyttat sina besöksdatum.

  Som alltid hittar ni alla datum i ATL:s mässkalender Gröna Mässor. Tipsa oss gärna via undertecknad om ni upptäcker avvikelser eller vill tipsa om viktiga events.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen