Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 13 mars 2018

  Agromek och Borgeby i nytt mässamarbete

  Borgeby Fältdagar och Agromek startar ett nytt mässamarbete för att dra nytta av varandras publik.

   Claus Hermansen, direktör Agromek och Andreas Mårtensson, mässansvarig Borgeby Fältdagar är nöjda med det nya gemensamma arrangemanget.
  Claus Hermansen, direktör Agromek och Andreas Mårtensson, mässansvarig Borgeby Fältdagar är nöjda med det nya gemensamma arrangemanget.

  De båda mässorna inleder ett gemensamt projekt med målet att locka fler besökare till arrangörernas mässor. Konkret ska samarbetet beså i att arrangörerna ska anordna och marknadsföra resor till Borgeby respektive Herning på Jylland där Agromek arrangeras i november.

  ”Vi är mycket nöjda med att ha inlett ett samarbete med Borgeby Fältdagar, och ser fram emot att det kan utveckla sig med tiden. Vi börjar med att resa med en buss danska gäster till Borgeby i juni. Det är viktigt för oss att visa både danska och svenska lantbrukare, att det finns två mässor i Norden, som man inte får missa om man vill veta vad som är på gång i lantbruksbranschen”, säger Claus Hermansen, direktör för Agromek”.

  LÄS ÄVEN: Möt uppfinnaren bakom tistelredskapet Combcut, ekoodlaren Jonas CarlssonLÄS ÄVEN: Dolda kostnader med att skippa plogenLÄS ÄVEN: Förarlöst system från Fendt

  Relaterade artiklar

  Till toppen