facebooktwittermail d

Skriv debattartikel eller insändare i ATL

Välkommen med debattinlägg och insändare till ATL Lantbrukets affärstidning! Det här ska du tänka på när du skriver.

Detta är ett debattinlägg. Det innebär att innehållet återger skribentens egen uppfattning. Läs mer om ATL:s publicistiska målsättning här.

ATL publicerar löpande debattartiklar på atl.nu/debatt samt puffar för texterna i nyhetsbrev och på sidan två i papperstidningen, som utkommer en gång i veckan.

Inlägg sänds till: debatt@atl.nu

Innan du skriver

Debattartiklar bör vara max 3 000 tecken inklusive blanksteg. Skriv gärna kortare för att öka chansen för publicering.

Texten ska vara signerad med namn på skribenten/skribenterna och titel eller ort. Vi publicerar inte anonyma inlägg. Texterna ska ha stark koppling till lantbruk, landsbygder eller andra frågor som är viktiga för våra läsare, som främst är verksamma inom jordbruk, skogsbruk och entreprenad.

Om du skriver en replik på ett annat inlägg ange tydligt vilket. Den som har skrivit det inledande debattinlägget får sedan skriva en slutreplik, och avsluta replikväxlingen.

När du har skrivit

Texter sänds till oss på mejladress: debatt@atl.nu

Skicka texten som en word-fil eller klistra in texten direkt i mejlet. Glöm inte att ange namn, adress och telefonnummer när du sänder in en text till oss.

Debattartiklar och insändare som sänds till oss ska inte vara publicerade på annat håll. Inte heller ska texten ha sänts till flera redaktioner samtidigt. Texten kan komma att kortas av redaktören.

Vi svarar på alla insända mejl, men ibland kan det dröja några dagar. Vi garanterar inte publicering och tyvärr har vi inte alltid tid att ge en förklaring till varför vi refuserar en text.

Debattredaktionen