Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 5 juli 2018

  Skogsmaskinstjuvar kom undan

  Två bröder lyckades under natten stoppa en stöld av en skogsmaskin. Men tjuvarna kom undan.

   Två bröder lyckades stoppa en pågående stöld av en skogsmaskin men tjuvarna kom undan. (Maskinen på bilden har ingen koppling till texten.)
  Två bröder lyckades stoppa en pågående stöld av en skogsmaskin men tjuvarna kom undan. (Maskinen på bilden har ingen koppling till texten.) FOTO: Magnus Bergström

  Det var vid 2-tiden under natten mot i dag som polisen larmades om att en man försökte stjäla en skogsmaskin i Salinge, öster om Heby i Uppland. Det skriver Enköpingsposten.

  Det var två bröder som hade upptäckt den pågående stölden, ringde polisen och även konfronterade den misstänkte tjuven som höll på att köra bort maskinen från den plats där den varit parkerad.

  Två kompanjoner

  ”Anmälaren gjorde ett envarsgripande men när vi var på väg ut så visade det sig att den misstänkte hade två kompanjoner med sig i en bil och bröderna kände väl, kan jag tänka mig, att de inte ville ingripa mot tre personer”, säger Joel Mann, befäl vid polisens regionledningscentral, till Enköpingsposten.

  Trots att en polispatrull fanns i närheten hann de tre tjuvarna komma undan.

  LÄS OCKSÅ: Stolstölder gjorde skolans skotare obrukbaraLÄS OCKSÅ: Tog fast dieseltjuven – riskerar åtal

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen