Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 5 april

  Skogsentreprenörerna ger alla råd

  För att mildra coronakrisens effekter öppnar nu Skogsentreprenörerna sin företagsrådgivning för alla – oavsett om man är medlem eller ej.

   Vad händer om man som entreprenör inte får tag på tillräckligt många som kan plantera skog i år? Nu öppnar Skogsentreprenörerna sin företagsrådgivning för alla.
  Vad händer om man som entreprenör inte får tag på tillräckligt många som kan plantera skog i år? Nu öppnar Skogsentreprenörerna sin företagsrådgivning för alla. FOTO: Mostphotos

  I dagsläget är det skogsvårdsföretagen som har störst problem. Det finns en stor osäkerhet i hur många röjare och planterare som vill, får och kan arbete i skogen den här säsongen, anser organisationens VD Anna Furness.

  – Som egenföretagare är man ensam redan i det vanliga livet, och man ska inte behöva vara ensam nu. Därför ska man även som icke medlem kunna vända sig till Skogsentreprenörernas företagsrådgivare med de frågor man ställs inför, säger hon i ett pressmeddelande.

  På rundvirkessidan förbereder sig organisationen för att tackla de konsekvenser som en allmän nedgång i konjunkturerna kan få för medlemmarna.

  Relaterade artiklar

  Till toppen