Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 17 november 2019

  Han prisas för driv och engagemang

  Joakim Gustafsson, som driver skogsvårdsföretaget Svensk Skogsservice, tilldelas priset Årets Unga Skogsentreprenör av branschorganisationen Gröna arbetsgivare.

   Joakim Gustafsson är Årets Unga Skogsentreprenör.
  Joakim Gustafsson är Årets Unga Skogsentreprenör. FOTO: Gröna arbetsgivare

  Sedan 2003 har Joakim Gustafsson tillsammans med sin familj byggt upp företaget Svensk Skogsservice. Nu uppmärksammas hans arbete med utmärkelsen Årets Unga Skogsentreprenör.

  – Det känns helt underbart. Jag blev både chockad och glad, säger han i ett pressmeddelande, och fortsätter:

  – I branschen har vi länge varit drabbade av osund konkurrens och oschyssta villkor. Jag har varit uthållig och stått upp för mina och bolagets värderingar under alla år. Det kostar att erbjuda schyssta villkor för anställda och vi har jobbat hårt för att skapa värden för våra beställare men nu känner vi resultatet av det vi investerat.

  ”Ett föredöme”

  Priset på 50 000 kronor delas ut av arbetsgivar- och branschorganisationen Gröna arbetsgivare och motiveringen till årets pristagare lyder:

  Driv och engagemang

  ”Joakim Gustafsson är ett föredöme och en utpräglad entreprenör med ett tydligt kundfokus, som ständigt söker nya innovativa lösningar med hjälp av ny teknik och nya metoder. Han har ett driv och engagemang som gör honom till ett föredöme för blivande och nuvarande entreprenörer i branschen. Joakim har också en väl utvecklad och genomtänkt personalpolitik.”

  Svensk Skogsservice

  Ett av Sveriges största skogsvårdsföretag med huvudkontor i Dals-Ed, filial i Ludvika och samarbeten med lokala ombud i övriga Sverige.

  Joakim Gustafsson har tidigare utnämnts till Årets Företagare i Dals-Ed, tilldelats Anders Wall-stipendiet och Västsvenska Skogspriset samt varit finalist i Årets Unga VD och Fyrbodals mest företagsamma människa.

  Relaterade artiklar

  Till toppen