Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 17 september 2018

  Prisas för arbete med Virkesbörsen

  Adam Aljaraidah, VD på Virkesbörsen AB, har utsetts till Årets Unga Pionjär i region Stockholm i H.M. Konung Carl XVI Gustafs pris till företagare med utländsk bakgrund.

   Adam Aljaraidah, VD på Virkesbörsen AB, har utsetts till Årets Unga Pionjär i region Stockholm.
  Adam Aljaraidah, VD på Virkesbörsen AB, har utsetts till Årets Unga Pionjär i region Stockholm.

  H.M. Konung Carl XVI Gustaf står bakom det årliga priset Årets nybyggare till företagare med utländsk bakgrund. Priset är uppdelat i fem regionfinaler där vinnarna går vidare till en riksfinal.

  I region Stockholm gick priset som Årets Unga Pionjär till Adam Aljaraidah, VD för företaget Virkesbörsen, och som ATL skrivit om tidigare.

  Digital utmanare

  ”Adam har gjort en målmedveten resa från ett bostadsområde präglat av utanförskap och arbetslöshet, via drömmen om akademiska universitetsstudier till att bygga en digital utmanare och förnyare med internationella ambitioner i en traditionell bransch. Genom sitt driv och sin energi har Adam de rätta förutsättningarna för att bli en inspiratör och förebild för dagens unga i Sverige”, säger Fredrik Lindgren, ordförande i nomineringskommittén för priset Årets Nybyggare i region Stockholm, i ett pressmeddelande.

  Vinnarna från region Stockholm ska nu möta vinnarna i de övriga fyra regionfinalerna när Sverigefinalen hålls på Stockholms Slott den 16 oktober.

  LÄS OCKSÅ: Virkesbörsen tar in 10 miljoner för att växaLÄS OCKSÅ: Virkesbörsen värvar nytt

  Relaterade artiklar

  Till toppen