Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 14 december 2018

  Ny mässa för skogsmaskinbranschen i Sverige

  Maskinleverantörerna skapar nu sin egen mässa för skogsmaskinbranschen. Swedish Forestry Expo kommer att hållas den tredje till femte juni år 2021 på Solvalla i Stockholm.

   Från skaparna av Svenska Maskinmässan kommer nu Swedish Forestry Expo, en mässa med fokus på skogsmaskiner som kommer hållas på Solvalla 2021. Bilden är från Svenska Maskinmässan 2018.
  Från skaparna av Svenska Maskinmässan kommer nu Swedish Forestry Expo, en mässa med fokus på skogsmaskiner som kommer hållas på Solvalla 2021. Bilden är från Svenska Maskinmässan 2018. FOTO: Alexander Weimar

  Sedan tidigare har Maskinleverantörerna anordnat Svenska Maskinmässan på Solvalla men nu kommer alltså en renodlad skogsmaskinsmässa.

  Tanken är att den ska vara öppen för alla utställare som har relevanta produkter för skogsbruket och förhoppningen är att det ska bli en mötesplats för personer i branschen.

  Relaterade artiklar

  Till toppen