Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 21 december 2017

  Ny chef för Södra Skog

  Olof Hansson blir ny affärsområdeschef för Södra Skog och efterträder Håkan Larsson.

   Olof Hansson blir ny affärsområdeschef för Södra Skog.
  Olof Hansson blir ny affärsområdeschef för Södra Skog. FOTO: Henrik Björnsson/Södra

  Olof Hansson har utsetts till affärsområdeschef för Södra Skog. Det skriver Södra i ett pressmeddelande.

  Olof har varit tillförordnad chef för affärsområdet sedan den 1 september då det blev klart att den tidigare chefen för Södra Skog, Håkan Larsson, i stället skulle bli ansvarig för strategifrågor inom Södra-koncernen.

  Olof Hansson är utbildad skogsvetare och ekonom och började på Södra som skogsinspektor 2003. Sedan dess har han arbetat som områdeschef, marknadsanalytiker och virkeschef inom Södra Skog.

  Ökad omsättning

  ”Jag är glad över att ha fått förtroende att få leda Södra Skog och det är med stolthet men också ödmjukhet som jag tackat ja till det ansvaret. Jag ser fram mot att leda Södra Skog i ett expansivt skede med en ökad virkesomsättning tillsammans med alla engagerade medarbetare. Samtidigt fortsätter vi att utveckla våra erbjudanden till medlemmarna”, säger Olof Hansson i en kommentar.

  LÄS MER: Nytt jobb för Håkan LarssonLÄS ÄVEN: Älgen äter för en miljard i Södra-landLÄS OCKSÅ: De står bakom Facebook-succénPREMIUM: Tio tunga år för skogsägarnas sågverk

  Relaterade artiklar

  Till toppen