Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 6 september 2018

  Misstänkta skogsmaskinstjuvar spårades med hund

  Sent under onsdagskvällen larmades polisen efter att vittnen lagt märke till personer som var i färd med att stjäla skogsmaskiner.

   Efter en nattlig jakt i skogen med spårande hundar kunde tre misstänkta skogsmaskinstjuvar gripas utanför Junsele. Arkivbild.
  Efter en nattlig jakt i skogen med spårande hundar kunde tre misstänkta skogsmaskinstjuvar gripas utanför Junsele. Arkivbild. FOTO: Mostphotos

  När polisen kom till brottsplatsen i Junsele satte de i gång med att spåra med hund i skogen efter de misstänkta tjuvarna. Vid 01-tiden natten mot torsdag kunde polisen bekräfta att sökandet burit frukt.

  – Vi har gripit en gärningsperson och tagit en bil i beslag, säger Björn Pettersson, RLC-befäl vid polisens ledningscentral region Nord till Örnsköldsviks Allehanda.

  Hundpatrullen fortsatte sökandet i den mörka skogen och vid 03-tiden hade ytterligare två personer gripits. Två av de tre är män i 20-årsåldern, medan den tredje ännu inte är identifierad, skriver tidningen. Gärningspersonerna är nu misstänkta för stöld alternativt försök till stöld.

  Relaterade artiklar

  Till toppen