Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 11 november 2016

  Prisad för hög kvalitet

  De flesta av de utländska plantörerna kommer tillbaka till Lars Björkmans entreprenadföretag år efter år. Han har satsat på hög kvalitet i arbete och att med omtanke om sina anställda få alla att prestera maximalt.

  Lars Björkman från Rossön i Jämtland driver företaget Betulaman AB, i fjol med 12 anställda. På Skogsmaskinföretagarnas årsstämma fick han ta emot priset Årets unga skogsentreprenör av fackförbundet SLA.

  Han förklarar sin framgång som företagare med att han satsat på människor och kvalitet.

  – Jag frågar om sådant som inte gäller jobbet, hur människan jag har framför mig mår och om allt är bra hemma i boendet. Det har jag igen, säger han i ett pressmeddelande.

  Kvaliteten syns bland annat i planteringsjobbet. Tidigare i år hade hans största kund SCA kontrollerat två miljoner plantor och fick godkänt på 98,6 procent.

  – Jag har höga krav på mig själv och mina anställda. Vi ska prestera maximalt, säger han.

  Prisjuryn lyfter i sin motivering fram att Lars Björkmans arbete resulterat i god ekonomi och ett konkurrenskraftigt företag.

  Relaterade artiklar

  Till toppen