Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 3 juli 2019

  Katarina Levin ny VD för Setra

  Katarina Levin har utsetts till ny VD och koncernchef för träindustriföretaget Setra.

   ”Framtiden vilar på förnyelsebara material som trä och jag ser fram emot att jobba tillsammans med alla inom Setra för att driva den utvecklingen”, säger Katarina Levin i ett pressmeddelande.
  ”Framtiden vilar på förnyelsebara material som trä och jag ser fram emot att jobba tillsammans med alla inom Setra för att driva den utvecklingen”, säger Katarina Levin i ett pressmeddelande. FOTO: Setra

  Katarina Levin kommer närmast från SCA Wood där hon arbetar som marknadsdirektör, och hon har tidigare lång erfarenhet från ledande positioner inom träindustrin bland annat som sågverkschef för SCA Tunadal och Bollsta.

  Många sökande

  – Det har varit en väldigt positiv sökprocess, vi fick många kvalificerade sökande och jag är både glad och stolt över att kunna presentera Katarina som ny VD för Setra. Katarina har ett gediget sågverkskunnande och vi är övertygade om att hon med sin energi och coachande ledarstil kommer att kunna tillföra mycket till Setra, säger Börje Bengtsson, styrelseordförande i Setra Group.

  Katarina Levin tillträder som VD för Setra vid årsskiftet. Hon efterträder Hannele Arvonen som istället blir VD för Sveaskog.

  Relaterade artiklar

  Kommentarer

  Genom att kommentera på Atl så godkänner du våra regler.

  Läs mer om

  Till toppen