Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 2 februari 2019

  Heta skogsfrågor i ATL-podden

  Under vintern gjorde ATLs skogsreporter Ulf Aronsson en intervjuserie i aktuella skogsämnen. Lyssna på ATL-podden om äganderätt, skogsteknik, träbygg och ekonomin på skogsgården.

  Gallrad skog en turistdröm

  Skogsägaren och turistföretagaren Leif Öster är först ut i en serie på fyra intervjuer med skogstema. Programmet handlar om hur skogsägaren kan få lönsamhet i sitt företagande.

  Brukanderätten hårt ansatt

  Det här är andra delen i ATLs intervjuserie om skogsbruk. Här möter vi Anna Treschow, rättspolitisk expert på LRF Skogsägarna i en lång intervju om bland annat äganderätt och nyckelbiotoper.

  Prenumerera gärna på ATL-podden på Spotify, iTunes (iOS), Google Play Music och i Pocket Casts. Du hittar också poddarna på atl.nu

  Klimatkoll gynnar träbygg

  Målen för att öka byggande i trä är högt ställda. Ett förslag om att införa krav på klimatdeklarationer kan gynna träbyggandet. Här möter vi Susanne Rudenstam på Sveriges Träbyggnadskansli som i en lång intervju pratar om framtiden för träbygg.

  Mer förarstöd i skogsmaskiner behövs

  Rolf Björheden på SkogForsk pratar här i en lång intervju om teknikutvecklingen i skogen. Och så får han peka ut sina favoritmaskiner.

  Relaterade artiklar

  Kommentarer

  Genom att kommentera på Atl så godkänner du våra regler.

  Till toppen