Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 4 mars 2019

  Gunilla Saltin lämnar Södra

  Gunilla Saltin, affärsområdeschef för Södra Cell, lämnar Södra för ett nytt jobb på förpackningsföretaget Mondi.

   ”Jag har haft en fantastisk tid i Södra Cell och vill speciellt tacka alla kompetenta och hängivna medarbetare för dessa spännande och framgångsrika år”, säger Gunilla Saltin som nu slutar på Södra.
  ”Jag har haft en fantastisk tid i Södra Cell och vill speciellt tacka alla kompetenta och hängivna medarbetare för dessa spännande och framgångsrika år”, säger Gunilla Saltin som nu slutar på Södra. FOTO: Christel Lind

  Gunilla Saltin lämnar Södra efter ett rekordår, med ett rörelseresultat på 4,5 miljarder kronor och där Södra Cell stod för drygt 4 miljarder av detta. Hon går nu vidare till ett nytt uppdrag som teknisk direktör i förpacknings- och pappersföretaget Mondi med huvudkontor i Wien.

  Gedigen insats

  ”Jag vill tacka Gunilla för många fina år på Södra med flera framgångar, bra resultat, en gedigen arbetsinsats och samtidigt passa på att önska henne lycka till i framtiden”, säger Lars Idermark, VD och koncernchef för Södra, i ett pressmeddelande.

  Magnus Björkman, chef för Södra Cell International, har utsetts till tillförordnad affärsområdeschef för Södra Cell och kommer därmed också att ingå i koncernledningen, och en rekryteringsprocess för Gunilla Saltins efterträdare kommer att inledas omgående.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen