Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 8 september

  Elmia Wood flyttas - igen

  På grund av coronapandemin kommer skogsmässan Elmia Wood inte att genomföras under nästa år utan flyttas fram till 2022.

   Elmia Wood flyttades först från 3-5 juni till 18-21 maj nästa år. På grund av pandemin flyttas den nu istället fram till 2-4 juni 2022.
  Elmia Wood flyttades först från 3-5 juni till 18-21 maj nästa år. På grund av pandemin flyttas den nu istället fram till 2-4 juni 2022. FOTO: Marie Henningsson

  Med anledning av coronapandemin och dess påverkan på resande och allmänna sammankomster har Elmia AB beslutat att flytta Elmia Wood till 2-4 juni 2022. Det skriver Elmia i ett pressmeddelande.

  ”Vi befinner oss fortsatt i en mycket svåranalyserad situation. Rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om och anpassa oss till en ny situation runt om i världen. Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor med internationella utställare och besökare kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi redan nu tvingas ta beslutet att flytta fram Elmia Wood till 2022”, säger Lotta Frenssen, vd Elmia AB, i en kommentar.

  Flyttas för andra gången

  Det är andra gången som den Elmia Wood som skulle ha genomförts nästa år byter datum. I fjol kom beskedet att Elmia valt att tidigarelägga mässan några veckor, detta bland annat med anledning av att den nya maskinmässan Swedish Forestry Expo skulle genomföras på samma datum som Elmia Wood.

  Swedish Forestry Expo har å sin sida inte meddelat något ändrat datum för mässans genomförande nästa år.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen