Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Skog 24 januari 2018

  ATL startar Facebookgruppen ATL Skog

  Facebookgruppen ATL Skog vill samla alla med intresse för skogsbruk. Vi vill prata skog ur såväl ägar- som brukar- och investerarperspektiv.

   Facebookgruppen ATL Skog vill samla alla som på ett eller annat sätt äger, arbetar med, eller köper skog.
  Facebookgruppen ATL Skog vill samla alla som på ett eller annat sätt äger, arbetar med, eller köper skog. FOTO: Mostphotos

  Vi på ATL-redaktionen har saknat en större Facebookgrupp på temat skog. De grupper som finns inriktar sig på maskinerna, avverkningen rent praktiskt eller på lokalt avgränsade skogsområden – därför startar vi nu ATL Skog – för oss som är skogsägare, skogsbrukare och skogsentreprenörer.

  I gruppen ATL Skog lägger vi ut alla ATL:s skogsrelaterade artiklar som inlägg, samt delar nyheter från andra tidningar och medier. Vi hoppas även att våra gruppmedlemmar vill vara med och kommentera, skriva inlägg och dela sådant som de tror kan vara spännande för resten av gruppen. Här finns plats för allt från skogspriser, betesskador och naturvårdsavtal till skogsmaskiner, nyckelbiotoper, massaindustri och mycket, mycket mer.

  När du går med i gruppen hamnar inläggen i ditt Facebookflöde och du håller dig på så vis uppdaterad, utan att behöva logga in på någon sida. Kom också ihåg att du som medlem kan påverka genom att ta upp ämnen som vi kan skriva artiklar om.

  Här hittar du ATL Skog på Facebook.

  Relaterade artiklar

  Till toppen