facebooktwittermail

Matvandrare ger odlare nya intäkter

Gödeby

Intresset för olika former av naturturism växer. Till Källdalens Trädgårdar kommer 250 nyfikna matvandrare om året – ett välkommet tillskott för plantskola och gårdsbutik.

Källdalens trädgårdar tackade ja till förslaget att samarbeta med Matglädje i Halland som arrangerar matvandringar. Gunnel Karlsson, längst till vänster, och Susanne Thorsson, längst till höger, driver Matglädje i Halland och Susanne Lundberg och John Söderberg i mitten driver Källdalens Trädgårdar.
Källdalens trädgårdar tackade ja till förslaget att samarbeta med Matglädje i Halland som arrangerar matvandringar. Gunnel Karlsson, längst till vänster, och Susanne Thorsson, längst till höger, driver Matglädje i Halland och Susanne Lundberg och John Söderberg i mitten driver Källdalens Trädgårdar. FOTO: ANDERS KRISTENSSON

Källdalens Trädgårdar är en småskalig plantskola och grönsaksodling i Gödeby söder om Ullared. Här producerar John Söderberg och Susanne Lundberg grönsaker, kryddväxter, grönsaksplantor, tomater, perenner och snittblommor. Det mesta som produceras säljs i gårdsbutiken.