Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Marknadskrönika 13 april 2019

  ATL Premiums krönikörer i nytt format

  Vi på ATL arbetar hela tiden med att utveckla vår Premium-tjänst för dig som är prenumerant. Nu börjar vi med att publicera våra exklusiva marknadskrönikor som pdf:er - läs här, skriv ut eller ladda ner på datorn och spara.

  Klicka på bilden för att ladda ner artikeln:

  Varje månad skriver råvaruexperten Torbjörn Iwarson samt Johan Schück, en av Sverige mest profilerade ekonomijournalister, marknadskrönikor på ATL Premium.

  Med start i dag kommer deras krönikor att publiceras i pdf-format så att det blir lättare att ta del av dem. Klicka på länken, och läs eller välj att skriva ut eller ladda ner.

  Detta eftersom vi vill att det ska bli lättare för dig som ATL Premium-läsare att ta del av innehållet oavsett var du är – hemma, vid fikabordet, i traktorn eller på resa.

  Ladda hem artikeln här: Afrikansk svinpest kan påverka sojamarknaden

  • Torbjörn Iwarson tittar i sina krönikor närmare på marknadsutvecklingen inom spannmål, oljeväxter, kött och mjölk.
  • Johan Schücks krönikor fokuserar på ekonomisk utveckling i bredare bemärkelse – och skeenden som kan påverka svenska lantbruksföretag.

  Detta är en analyserande text i ATL, lantbrukets affärstidning. Det betyder att slutsatserna är skribentens egna. Läs mer om ATL:s publicistiska målsättning här!

  Relaterade artiklar

  Till toppen