Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 30 maj 2013

  Vinn boken Lova!

  Delta i utlottningen av 5 exemplar av boken Lova, en skönlitterär berättelse om en kvinna med samma namn som möter kärleken på en fårfarm i Australien.

  Lova, skriven av debuterande Eva Ludvigsen, utkom på Frank Förlag den 21 maj. Nu kan du vinna ett eget exemplar av boken som utspelar sig på en fårfarm i Australien.
  Bild 1/2Lova, skriven av debuterande Eva Ludvigsen, utkom på Frank Förlag den 21 maj. Nu kan du vinna ett eget exemplar av boken som utspelar sig på en fårfarm i Australien.
  Boken och dess författare beskrivs mer ingående i senaste numret av Magasinet som utkommer fredagen den 31 maj.
  Bild 2/2Boken och dess författare beskrivs mer ingående i senaste numret av Magasinet som utkommer fredagen den 31 maj.

  Lova åker till Australien efter att allt gått snett i hennes liv. Under vistelsen på fårfarmen träffar hon veterinären Chris…

  Läs om boken och dess unga författare Eva Ludvigsen i nummer 5 av Magasinet, ATL:s måntliga affärsmagasin, som kommer ut exklusivt till prenumeranterna på papperstidningen fredagen den 31 maj.

  Du som vill vara med i utlottningen av de fem böckerna behöver bara skicka ditt namn och din adress till info.atl@lrfmedia.lrf.se. Skriv ordet "Lova" som rubrik på mejlet och skicka det före den 10 juni. Lycka till!

  Relaterade artiklar

  Till toppen