Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 4 juni

  Tre nya MF-modeller

  Massey Fergusons nya MF 4700 M-serie består av tre nya modeller från 82 till 100 hästkrafter. De kan också beställas med företagets nya Dyna-2, 24 x 24-Powershift transmission.

   4710 M blir störst i den nya serien.
  4710 M blir störst i den nya serien. FOTO: Massey Ferguson

  Enligt Massey Ferguson ska den nya serien betraktas som en vidareutveckling av den befintliga MF 4700-serien. Fokus har bland annat legat på att bygga traktorer som ska prisa in sig på en bra nivå för kunderna utan att dra ner på komfort och viktiga tekniska specifikationer. Motorerna är i det här fallet fortsatt trecylindriga med en volym på 3,3 liter, medan effekten har skalats upp till 82-, 92- respektive 100 hästkrafter. Det innebär också att det tidigare modellsyskonet på 75 hästkrafter slopas helt.

  Förutom Dyna-2 kan traktorerna även beställas med en 12 x 12-låda. Till båda lådorna är det också möjligt att använda företagets brake-to-neutral-lösning, som aktiveras från en brytare på konsolen och som kör i kopplingen samtidigt som bromspedalen är nedtryckt.

  Detta ska bland annat förbättra många arbetsmoment när föraren bara behöver använda en pedal.

  Relaterade artiklar

  Till toppen