Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Häst 11 september 2017

  Tog in hästarna i tvättstugan

  Två hästägare tog saken i egna händer och inredde tvättstugan som tillfällig hästbox för att skydda sina djur mot stormen Irma.

   Taitty Fischer och Georgia Mott har låtit hästarna Dixie och Goose flytta in i tvättstugan under stormen.
  Taitty Fischer och Georgia Mott har låtit hästarna Dixie och Goose flytta in i tvättstugan under stormen.

  Stormen Irma har nått Florida och myndigheterna har under flera dagar uppmanat de boende i utsatta områden att evakuera. Men långt i från alla har gett sig i väg.

  Rumskamraterna Taittyn Fischer och Georgia Mott har valt att stanna eftersom det blev för hektiskt att ge sig i väg och de vill försöka hjälpa andra utsatta, skriver Daily Mail Online.

  Fischer och Mott har dessutom tagit in sina hästar Goose och Dixie i sitt hus i Okeechobee County.

  Hästarna bor i tvättstugan

  Tjejerna tömde tvättstugan och fyllde det med halm och tog in hästarna i huset för att skydda dem mot stormen. I en liten film som Fischer lagt ut på Facebook ses hästarna lugnt gå in i rummet och de båda ägarna påpekar att hästarna inte verkar ha något emot att befinna sig i huset.

  LÄS MER: Tusentals djur i nöd efter stormen HarveyLÄS OCKSÅ: Falsk nyhet om danska djurbordellerPREMIUM: Svag dollar påverkar affärerna

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen