Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 5 december 2018

  Tävla med #atljul på Instagram – dela din bästa julbild

  Älskar du julen? Eller vill du helst att den tar slut så fort som möjligt? Oavsett vad så har du nu chansen att dela den bästa julbilden från din vardag på Instagram under #atljul.

  Var med och tävla i ATL:s Instagramtävling och få chans att vinna en digital prenumeration, ATL-keps eller fleecetröja. Du hittar tävlingen på vårt instagramkonto @tidningenatl eller under hashtag #atljul.

  Så här gör du

  • Ta en vardagsbild med jultema och publicera den på ditt Instagramkonto. Glöm inte att tagga med #atljul för att vara med och tävla.

  • Se till att ha ett öppet Instagramkonto – annars kan vi inte se din bild.

  • Vi vill ha ditt bidrag senast den 12 december, så skicka in din bild nu!

  Vinnarna utses av en jury på ATL:s redaktion och kontaktas av @tidningenatl via kommentarsfältet under respektive vinnarbild. Juryn utser fem vinnare bland de julbilder som lagts upp på Instagram och taggats med hashtagen #atljul.

  Bilderna bedöms efter kreativitet, komposition och julkänsla. Vinnarna presenteras den 17 december och kommer då att delas på ATL:s Instagramkonto.

  Genom att tävla garanterar du att du har rättigheter till bilden som du laddar upp. Det kan vara en nytagen bild eller en gammal bild – alla typer av bidrag är välkomna.

  Alla tävlingsbidrag kan komma att användas av ATL på www.atl.nu, i papperstidningen, vårt Instagramkonto @tidningenatl och på vårt Facebookkonto.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen