Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 8 december 2016

  Swedish Agro ny återförsäljare av Lemken

  Swedish Agro Machinery blir ny återförsäljare av Lemken i Sverige. Förutom återförsäljning kommer företaget även att ta hand om eftermarknaden i form av reservdelar och service på ett antal orter i Sverige där man nu etablerar sig.

   Swedish Agro Machinery blir ny återförsäljare av Lemken.
  Swedish Agro Machinery blir ny återförsäljare av Lemken. FOTO: Hans Dahlgren

  Det uppger Swedish Agro Machinery i ett pressmeddelande. Förändringen innebär dock inte att företaget blir ensam med hela maskintillverkarens produktsortiment. Enligt pressmeddelandet kommer de återförsäljare som Lemken arbetar med i dag även i fortsättningen att vara återförsäljare för maskintillverkaren i Sverige.

  Hela sortimentet

  Swedish Agro Machinery uppger att man planerar att erbjuda hela Lemens produktportfölj inom växtskydd, sådd och jordbearbetning.

  Hoppas på synergier

  ”Förutom det tyska premiummärket Claas, är vi glada över att ingå partnerskap med premiumtillverkaren Lemken. Såväl Claas som Lemken är privatägda familjeföretag med ett särskilt fokus på produkternas kvalitet, resultat och hållbarhet. Båda är ledande i Europa och vi förväntar oss flera synergier i dessa partnerskap de kommande åren”, säger Swedish Agro Machinery vd, Jens Skifter, i pressmeddelandet.

  Swedish Agro Machinery är ett dotterbolag till Danish Agro group som är distributör av en rad maskinmärken. Förutom maskinförsäljning bedriver koncernen även försäljning av foder, vitaminer, gödning, växtskydd och sådd.

  LÄS MER: Swedish Agro: ”Vi får göra ett bättre jobb”LÄS MER: Lantmännens kupp mot Swedish AgroLÄS MER: Claas organisation i Sverige tar formLÄS MER: Jättarnas kamp om svenskt foderLÄS MER: Lantmännens kupp mot Swedish Agro

  Relaterade artiklar

  Kommentarer

  Genom att kommentera på Atl så godkänner du våra regler.

  Till toppen