Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 16 februari 2017

  Så läser du ATL:s nya e-tidning

  I samband med lanseringen av ATL Premium så släpper vi också en nyare version av vår e-tidning.

  E-tidningen är ATL:s papperstidning i digitalt format, som du som inloggad prenumerant kan läsa på dator, mobil och surfplatta.

  Den nya e-tidningen är ”html5-baserad” vilket innebär att den fungerar direkt i webbläsaren, utan tilläggsprogram som Flash. Du behöver inte heller ladda hem någon speciell app för att läsa e-tidningen.

  Du bara går till webbsidan där e-tidningen finns så kan du läsa den direkt, bläddra genom sidorna, zooma på sidorna, titta genom innehållsförteckningen och så vidare.

  Du kan nå tidigare utgåvor genom att trycka på länken ”Arkiv” och du kan även söka i tidigare utgåvor genom att trycka på ”Sök”.

  Om du använder en iPhone så kan du svepa direkt mellan sidorna, och du kan dubbeltappa med fingret för att öppna navigeringsläget.

  Om du använder en surfplatta eller dator skärm kan du navigera med knapparna i botten på skärmen.

  Den nya e-tidningen är helt ny fungerar på de flesta webbläsare och operativsystem, men vi kan inte garantera att den fungerar för alla. Om du har en enhet med gammal webbläsare eller gammalt operativsystem kan du behöva uppgradera.

  Papperstidningen kommer i prenumeranternas brevlåda varje tisdag och fredag. Men e-tidningen kan du faktiskt i de flesta fall läsa redan på kvällen före utgivningsdagen. Ungefär vid 23-tiden på måndag- och torsdagkvällarna lägger vår redaktion sista handen vid tidningen och skickar den till tryckeriet. Och strax efteråt blir e-tidningen tillgänglig på sajten.

  Eftersom vi har bytt inloggningssystem måste du som använt vår gamla e-tidning skapa ett nytt inloggningskonto och aktivera din prenumeration på nytt.

  Om du har läst ATL i våra gamla appar för Android eller IOS så kommer din gamla inloggning att fortsätta fungera i apparna tills vidare. Däremot kan nya kunder med endast ny inloggning inte logga in i de gamla apparna. Apparna är tekniskt eftersatta och vi rekommenderar alla att använda den nya e-tidningen.

  Om du har synpunkter eller behöver hjälp får du gärna höra av dig till vår kundservice.

  Relaterade artiklar

  Till toppen