Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 17 september 2019

  BM Agris nytillträdde marknadschef blir även vd

  Efter drygt ett år och fyra månader som vd för spannmålsgrossisten BM Agri kliver Johan Andersson åt sidan. Nytillträdde marknadschefen Per-Arne Gustafsson övertar den första oktober även vd-rodret.

   ”Vi ska fortsätta att jobba nära marknaden och hoppas att ännu fler lantbrukare vill vara med på vår fortsatta resa”, säger Per-Arne Gustafsson som tar över som vd för BM Agri den 1 oktober.
  ”Vi ska fortsätta att jobba nära marknaden och hoppas att ännu fler lantbrukare vill vara med på vår fortsatta resa”, säger Per-Arne Gustafsson som tar över som vd för BM Agri den 1 oktober. FOTO: BM Agri

  Nuvarande vd Johan Andersson kommer fortsättningsvis att från en styrelsenivå helt fokusera på strategiska frågor med särskilt ansvar för affärsutveckling och analyser av lantbrukets omvärld, skriver BM Agri i ett pressmeddelande. Enligt företaget sker förändringarna efter en tids interna överväganden och i bästa samförstånd.

  ”Jag vill jag tacka för förtroendet från ägarna och styrelsen att bli vd för BM Agri. Johan Andersson har introducerat mig på ett mycket bra sätt i BM Agri och jag är glad att Johan kommer att finnas kvar i styrelsen”, säger Per-Arne Gustavsson, som närmast kom från en tjänst som spannmålschef på Svenska Foder.

  Efter 30 år i branschen hoppas han kunna bidra med ett stort kontaktnät, både i Sverige och internationellt.

  ”Min ambition är att dra nytta av min erfarenhet av större bolag samtidigt som vi fortfarande ska vara ett flexibelt företag, med korta beslutsvägar”, fortsätter Per-Arne Gustavsson enligt pressmeddelandet.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen