Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 20 juni

  Problem med postutdelningen av ATL

  Prenumeranter som får sin ATL med posten måste tyvärr vänta till måndag för att få sin tidning. Men det går att läsa e-tidningen redan nu, klicka här.

   På grund av problem hos tryckeriet som trycker ATL så kommer 4 806 prenumeranter som får sin ATL-tidning per post att inte få den i dag, utan på måndag.
  På grund av problem hos tryckeriet som trycker ATL så kommer 4 806 prenumeranter som får sin ATL-tidning per post att inte få den i dag, utan på måndag. FOTO: Olof Peronius

  På grund av problem hos tryckeriet som trycker ATL så kommer 4 806 prenumeranter som får sin ATL-tidning per post att inte få den i dag, utan på måndag. Postnord har ingen utdelning på midsommarafton.

  Övriga prenumeranter berörs inte av detta.

  – Vi beklagar detta. Det känns extra tråkigt då det är en fullmatad ATL med massor av extra läsning. Mitt tips är att läsa vår e-tidning, säger Lilian Almroth, chefredaktör på ATL.

  Här hittar du vår e-tidning, klicka här.

  Om du behöver kontakta ATL:s kundtjänst når du dem här. Öppet till kl 16.00 i dag, torsdag.

  Relaterade artiklar

  Till toppen