Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 20 december 2017

  LRF Media köper E-handelsbolag

  LRF Media köper medieplattformen Ehandel.se som har 15 000 e-handlare som medlemmar. ”E-handel är den nya medieaffären och har stor betydelse för både boende och företagare på landsbygden”, säger Ann Henriksson, VD för LRF Media.

   - Det känns spännande att få fortsätta utveckla det här tillsammans med LRF Media, säger Michael Wictor, VD, för Ehandel.se. Här tillsammans med Ann Henriksson, LRF Medias VD.
  - Det känns spännande att få fortsätta utveckla det här tillsammans med LRF Media, säger Michael Wictor, VD, för Ehandel.se. Här tillsammans med Ann Henriksson, LRF Medias VD.

  Ehandel.se erbjuder nyheter och tjänster för företag och startades 2009 av Dan Nilsson, som är majoritetsägare i bolaget. Ehandel.se är Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer.

  – Vi har drivit upp en verksamhet som blivit mer aktuell för varje år. LRF Media har ett framtidsfokus som imponerar med både ekonomi och mod att satsa på nya tjänster och produkter, säger Dan Nilsson.

  Växande bransch

  Med Ehandel.se i varumärkesportföljen får LRF Media affärsinsikter i en starkt växande bransch, enligt Johan Svensson, affärsutvecklingschef på LRF Media:

  – Genom att äga och driva själva ämnet e-handel i Sverige får vi en plattform för viktiga insikter och relationer inom ett område som uttalat ligger i vår tillväxtstrategi.

  Under året har LRF Media startat Land Shopping, Jobb & Karriär, lanserat tjänsten Väder.se i ett samarbete med SMHI, samt investerat i startupbolaget Skira som levererar prisjämförelsetjänster för lantbrukare.

  – E-handel är en viktig framtidsfråga för företagare inom det gröna näringslivet och för landsbygden, och det är en målgrupp som vi känner väl. Vi ser stora möjligheter och kommer som trygg och innovativ ägare att förvalta och utveckla Ehandel.se vidare, säger Ann Henriksson, VD för LRF Media.

  Relaterade artiklar

  Till toppen