Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 26 mars 2020

  Tillsammans tar vi oss igenom kriser

  Aldrig tidigare har jag varit så stolt över att vara lantbrukare och chefredaktör för ATL, Lantbrukets affärstidning.

  FOTO: David Larsson

  Vi på ATL tar vårt publicistiska uppdrag på största allvar. Nu om någonsin behövs den fristående och objektiva journalistiken, som ställer frågor och förklarar, ger perspektiv och är en del av vardagens rutiner.

  Det är hoppfullt att se den beslutsamhet, kraft och styrka som finns hos Sveriges lantbruks- och skogsföretagare.

  Några av er läsare har också hört av sig till oss och vittnar om att tidningen och våra digitala kanaler är extra viktiga för er nu.

  Jag och mina kollegor jobbar hela tiden med att säkra upp så att alla prenumeranter kommer att få er tidning i brevlådan som vanligt.

  FOTO: Torbjörn Espring /Hans Dahlgren

  Logga in

  Men om det skulle bli problem med till exempel transporter så hoppas jag att ni har möjlighet att läsa ATL digitalt i er mobil eller på datorn. Här hittar du e-tidningen.

  Om du inte redan har gjort det, så är detta en bra tid att registrera ett digitalt ATL Premium-konto. Det ingår i din prenumeration.

  Och om du någon dag misströstar – tänk på att i schack står vi bönder närmast kungen. Tillsammans kommer vi att ta oss igenom även det här.

  Relaterade artiklar

  Kommentarer

  Genom att kommentera på Atl så godkänner du våra regler.

  Till toppen