Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Teknik 17 januari 2017

  Krone ser positivt på framtiden

  Krone ser fortsatt ljust på handeln med jordbruksmaskiner. Förra året ökade företaget sin försäljning av lantbruksmaskiner med 14 miljoner euro.

  FOTO: Bernard Krone GmbH

  Däremot backade försäljningen något på den viktiga Tysklandsmarknaden, som ensamt utgör 24,9 procent av försäljningen. Det är nästa lika mycket pengar som företaget genererar på hela den Nordamerikanska marknaden, enligt uppgifter som presenteras i företagets pressmeddelande.

  Viss nedgång

  I sin analys ser Kronegruppen en viss nedgång i försäljningen av jordbruksmaskiner framöver. Men företaget är ändå fortsatt övertygad om en god utveckling i segmentet på grund av att världsbefolkningen växer samtidigt som ekonomin blir allt mer globaliserad.

  Fler anställda

  I sin ekonomiska sammanställning redovisar företaget även en positiv personalutveckling. Totalt ökade antalet anställda med närmare 1 200 personer förra året. Utvecklingen beror främst på att företagets lastbilstrailerdivision expanderade genom en sammanslagning av Brüggen med Krone Commercial Vehicles.

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen