Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 25 september 2018

  Krav stärker utvecklingen av sina livsmedel

  Krav vässar organisationen gentemot dagligvaruhandeln. Caroline Hellbacher blir ny marknads- och regelutvecklare och ska stärka utvecklingen av Kravmärkta livsmedel.

   Krav anser att dagligvaruhandeln är en nyckelspelare i arbetet med att stärka utvecklingen av Kravmärkta livsmedel.
  Krav anser att dagligvaruhandeln är en nyckelspelare i arbetet med att stärka utvecklingen av Kravmärkta livsmedel. FOTO: Istock

  I arbetet med att ta fram en ny strategi har Krav definierat dagligvaruhandeln som en nyckelfaktor för att stärka utvecklingen av Kravmärkta livsmedel på marknaden, skriver organisationen i ett pressmeddelande.

  Därför har Krav inrättat den nya tjänsten marknads- och regelutvecklare, till vilken Caroline Hellbacher har rekryterats. Hon har en mångårig erfarenhet från dagligvaruhandeln där hon arbetat med leverantörssamarbeten och sortiments- och inköpsfrågor.

  Kommer från mat.se

  – Det känns oerhört spännande att kunna bidra med mina erfarenheter från dagligvaruhandeln för att driva Kravs arbete tillsammans med viktiga aktörer på marknaden, kommenterar Caroline Hellbacher.

  Hon kommer senast från Axfoodägda mat.se där hon har arbetat med att driva försäljning inom e-handel. Innan dess var hon kategoriansvarig och jobbade med produktutveckling på Ica under flera år.

  – Vi vill vara en resurs för dagligvaruhandeln och hoppas att Krav ses som ett naturligt bollplank i produktutvecklingen och hållbarhetsarbetet. Samtidigt gäller det att vi ökar förståelsen för våra kunder och att vi har örat mot marken. Caroline har en gedigen erfarenhet som innebär att vi stärker det viktiga samarbetet med dagligvaruhandeln, säger Cecilia Lenbäck, affärsområdeschef för livsmedel på Krav, i pressmeddelandet.

  LÄS OCKSÅ: De är störst i landet på KravgrisarLÄS ÄVEN: Bara svenskt kött när Gotland ställer djurskyddskrav

  Relaterade artiklar

  Till toppen