Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 17 januari

  Bekräftat: LRF Konsult byter namn till Ludvig & Co

  LRF Konsults nya namn blir Ludvig & Co. Namnbytet som sker i mars är en följd av att ägarmodellen förändrades för ett par år sedan.

   I mars plockar LRF Konsult ner skylten för att sätta upp en ny.
  I mars plockar LRF Konsult ner skylten för att sätta upp en ny. FOTO: Mostphotos

  Precis som ATL kunde avslöja i onsdags döps alltså LRF Konsult om efter konsultbolagets grundare, agronomen Ludvig Nannesson.

  ”Med namnet Ludvig & Co vill vi förmedla vår expertis inom de gröna näringarna, vår närhet till kunderna och vårt oberoende som bolag”, säger vd Rickard Westlund i ett pressmeddelande.

  Det nya namnet träder i kraft i mars, då även logotyp, grafisk profil och webbplats byter utseende. Namnbytet förändrar inte företagets strategi att växa ytterligare inom sina kärnområden, samtidigt som man breddar tjänsteutbudet.

  ”Entreprenörskapet inom de gröna näringarna står för en stor del av Sveriges tillväxt, och vi är stolta över att vara en del av en sådan viktig och mångsidig sektor”, säger Rickard Westlund.

  Relaterade artiklar

  Till toppen