Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 14 februari 2019

  ATL-podden: Vad skiljer sig i partiernas miljöpolitik?

  ATL:s Sara Johansson spår två nya allianser i skärningspunkten mellan miljö- och lantbrukspolitiken. Lyssna på det nya avsnittet av ATL:s podd om pengar och politik.

   ATL:s reportrar Sara Johansson och Oskar Schönning tar sig an 73-punktsprogrammet som ligger till grund för regeringsbildningen.
  ATL:s reportrar Sara Johansson och Oskar Schönning tar sig an 73-punktsprogrammet som ligger till grund för regeringsbildningen. FOTO: Sara Johansson

  – Det har hänt mycket inom politiken nu. Det här avsnittet är för den som snabbt vill lyssna i kapp i till exempel traktorn och komma med i matchen, säger ATL:s ekonomireporter Oskar Schönning, som är den som håller i podden.

  I det femte avsnittet av ATL:s pengar och politik går ATL:s politikreporter igenom det sakpolitiska innehållet när det gäller jord och skog i det 73-punktsprogram som ligger till grund för regeringsmakten.

  – Vi tar upp det gamla bråket mellan C och MP om vem som egentligen har den bästa miljöpolitiken och här spår Sara Johansson två helt nya allianser. Vilka får ni höra om ni lyssnar på podden, säger Oskar Schönning.

  Vinterkörning

  I vanlig ordning återvänder podden också till den halvtramsiga punkten ”veckans affärsidé”, som denna gång tar upp kurser i vinterkörning.

  – Om sanningen ska fram så handlar ju mycket av snökaosandet om att folk inte kan köra eller hantera att det kommer snö, säger Oskar Schönning, som ser en helt ny framtid för landets halkbanor.

  Relaterade artiklar

  Kommentarer

  Genom att kommentera på Atl så godkänner du våra regler.

  Läs mer om

  Till toppen