Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 3 oktober 2019

  ATL kan bli Årets Tidskrift

  ATL är en av fyra kandidater till priset Årets Digitala Tidskrift.

   ATL:s chefredaktör Lilian Almroth är stolt över tidningens nominering till Årets Digitala Tidskrift.
  ATL:s chefredaktör Lilian Almroth är stolt över tidningens nominering till Årets Digitala Tidskrift. FOTO: ATL

  – Jag är stolt över att vi lyckats göra denna digitala resa, förändrat hur vi arbetar med vårt innehåll och samtidigt kunnat behålla ATL:s själ, säger ATL:s chefredaktör Lilian Almroth.

  Juryns motivering lyder: ”Det finns många tidskrifter som satsar digitalt. Men få når upp till ett lika gediget utbud och erbjudande som ATL – en lägereld för alla Sveriges bönder som skördar välförtjänta framgångar i form av fler digitala prenumeranter och nya tjänster.”

  Förutom ATL är även Dagens Juridik, Maskinentreprenören och Tidskriften Arkitektur nominerade i fackpressklassen för Årets Digitala Tidskrift.

  Nominerade och vinnare tas fram av ett antal jurygrupper med erfarna personer från mediebranschen.

  ”Som vanligt märks en fantastisk bredd och otroligt många stjärnor i vår bransch när man ser alla de som nominerats. Årets nominerade till Tidskriftspriset visar styrkan i en bransch som varje dag jobbar innovativt med fördjupad ämnesjournalistik och som skapar starka produkter för kräsna målgrupper”, säger Kerstin Neld, vd för Sveriges Tidskrifter i ett pressmeddelande.

  Priset delas ut av branschorganisationen Sveriges Tidskrifter på en gala på Cirkus i Stockholm den 6 november.

  Relaterade artiklar

  Till toppen