Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Lantbruk 4 juni 2017

  Här får du provköra på Elmia Wood

  Se men inte köra brukar vara utgångspunkten på många mässor. Men inför årets Elmia Wood är det flera tillverkare än någonsin som tänker precis tvärt om.

   I likhet med förra Elmia Wood kommer även Komatsu Forest att erbjuda sina besökare provkörningar under årets skogsmässa.
  I likhet med förra Elmia Wood kommer även Komatsu Forest att erbjuda sina besökare provkörningar under årets skogsmässa.

  Tidigare år har det i princip bara varit Komatsu Forest bland tillverkarna av stora maskiner som har erbjudit sina besökare provkörningar. Men inför årets Elmia Wood har även Ponsse och John Deere flaggat för att de vill erbjuda prova på-aktiviteter i sina montrar. Ponsse kommer att erbjuda simulatorkörningar från sina maskiner med hjälp av VR-glasögon, och John Deere har filat på ett koncept som innehåller både provkörningar och simulatorer.

  Komatsu fick ett stort genomslag för sin skotarbana förra gången, då man lanserade sitt koncept Komatsu Comfort Ride i skarpt läge. Under mässan var det ständig kö till skotarbanan för att köra företagets 855-modell.

  – I likhet med förra Elmia Wood har vi även en skotarbana den här gången, där man som besökare kan köra runt på en bana tillsammans med en instruktör, säger Annelie Persson, pressansvarig på företaget.

  Några intyg krävs inte. Men däremot ställer Komatsu krav på att man har kört skogsmaskin tidigare, säger Annelie Persson.

  Relaterade artiklar

  Till toppen