Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag

  Kundservice

  kundservice

  E-post: kundservice@lrfmedia.se
  Telefon: 08-588 365 05
  Öppet: 8.00-17.00 (juni, juli och augusti 08.00-16.00)

  Videoguide: Så loggar du in på ATL Premium

  Vanliga frågor

  Här hittar du vanliga frågor som brukar dyka upp.

  Hur får jag reda på mitt kundnummer?

  Ditt kundnummer består av sju siffror och står på din faktura.

  Om du inte skulle hitta din faktura kan du kontakta Kundservice via kontaktformuläret här på sidan, eller direkt genom att skicka ett e-postmeddelande till kundservice@lrfmedia.se. Uppge ditt namn, adress och personnummer så kan de snabbt hjälpa dig att ta fram ditt kundnummer.

  Du kan även ringa till kundservice på på telefon 08-588 365 05, öppet vardagar 8-17.

  Hur loggar jag in med Facebook eller Google?

  Om du redan är inloggad på Facebook är det smidigt att också logga in på ATL, du använder helt enkelt din Facebook-inloggning även här.

  Nästa steg blir att aktivera din prenumeration, det vill säga koppla din prenumeration till din inloggning. Det gör du genom att skriva in ditt kundnummer och ditt postnummer.

  När detta är klart behöver du bara använda Facebook-knappen varje gång du vill komma in på ATL.

  Om du har ett Google-konto (eller Gmail-adress) fungerar det på liknande sätt. Klicka på ”Logga in med Google” så används ditt google-konto också på ATL. Även här behöver du förstås aktivera din prenumeration, det vill säga koppla din prenumeration till din inloggning.

  Hur skaffar jag ett konto?

  Klicka på ”Logga in” så kan du välja att antingen logga in med Facebook eller Google – eller skapa ett konto med användarnamn och lösenord på LRF Media.

  Om du väljer att ”Skapa nytt konto” så anger du din mejladress och väljer ett lösenord, så har du ditt konto och är inloggad på sajten. Nästa steg blir att du måste aktivera din prenumeration, det vill säga koppla din prenumeration på ATL till ditt inloggningskonto.

  Om du är prenumerant på Skogsägaren så kan du använda samma inloggningskonto till både ATL och Skogsägaren.

  Jag är ATL-prenumerant, hur läser jag Premium?

  Om du är prenumerant ska du först skaffa dig en inloggning, sedan aktivera din prenumeration.

  Klicka på ”Logga in” där du kan välja att antingen logga in via Facebook eller Google eller skapa ett inloggningskonto med mejladress och lösenord.

  Nästa steg blir att ”Aktivera din prenumeration”. Mata in ditt kundummer och ditt postnummer så kopplas din prenumeration ihop med din inloggning.

  När du är inloggad har du tillgång till alla artiklar som är låsta för prenumeranter. Premium-artiklar är märkta med en liten orange ikon.

  Kan jag använda samma inloggning som på Skogsägaren?

  Ja, vårt nya inloggningssystem fungerar på både Skogsägaren.se och ATL.nu.

  Om du redan är inloggad på Skogsägaren och dessutom har en giltig prenumerant på ATL, så behöver du bara gå till ATL.nu och märker då att du är redan inloggad.

  Det samma gäller förstås omvänt. Om du har loggat in på ATL är du också automatiskt inloggad på Skogsägaren.

  Kan jag läsa e-tidningen i en app?

  ATL:s e-tidningsappen för Android och IOS finns inte längre att ladda ner från AppStore eller Google Play.
  Du som har kvar appen i din mobila enhet kan fortsätta använda den om du redan är inloggad i den.
  Men vi rekommenderar att du läser e-tidningen direkt i din webbläsare på adressen http://www.atl.nu/etidningen/. Den nya e-tidningen fungerar bra både i mobil, surfplatta och dator – och du behöver ingen app eller tilläggsprogram som Flash.

  Läs mer om ATL:s nya e-tidning.

  Måste jag ha en mejladress för att logga in på ATL?

  Ja, du måste ha en giltig e-postadress för att kunna logga in på ATL.

  Det finns flera sätt att skaffa en e-postadress helt gratis. Du kan till exempel skaffa en e-postadress på Google, så kan du använda den för din inloggning.

  Om du redan har ett konto på Facebook eller Google kan du använda något av dessa för din inloggning. Du måste då acceptera att Facebook eller Google lämnar vidare din mejladress till LRF Media.

  När kan jag logga in på ATL Premium?

  ATL Premium lanseras 16 februari 2017. Med början kl 10.00 byter vi ut inloggningssystem och slår successivt under dagen på de nya funktionerna.

  Prenumeranter som redan har en gammal inloggning kommer att få information via mejl under dagen med nya användaruppgifter.

  Prenumeranter som har registrerat sig för ATL Premium kommer också att få ett mejl under dagen till den e-postadress de har uppgett.

  Övriga prenumeranter kommer så snart nya inloggningssystem är på plats kunna skapa ett konto, logga in och aktivera sin prenumeration.

  Varför fungerar inte min gamla inloggning?

  Eftersom vi har bytt inloggningssystem så behöver du skapa ett nytt inloggningskonto och aktivera din prenumeration på nytt.

  Din gamla inloggning kommer inte att kunna användas rakt av, utan du behöver gå igenom aktiveringsprocessen på nytt. Det gäller även för att läsa den nya e-tidningen.

  Våra e-tidningsappar för IOS och Android har vi inte byggt om än, så de kommer tills vidare att fungera bara med den gamla inloggningen.

   

  Skicka meddelande till Kundservice

  [contact-form-7 id=”112130″ title=”Till Kundservice” html_class=”Form”]

  Till toppen