Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Jobb-karriär 13 augusti 2018

  Ny chef vill utmana konventioner

  Mikael Andersson blir chef för Billerud Korsnäs nya division Board. "Billerud Korsnäs är på en resa att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid och därmed också en tillväxtresa", säger han.

   Nytt uppdrag för tidigare affärsområdeschefen Mikael Andersson. Nu ska han ta sig an divisionen Board, där bland annat utvecklingsstarka produkter som vätskekartong, kartong, liner och fluting ingår.
  Nytt uppdrag för tidigare affärsområdeschefen Mikael Andersson. Nu ska han ta sig an divisionen Board, där bland annat utvecklingsstarka produkter som vätskekartong, kartong, liner och fluting ingår. FOTO: Billerud Korsnäs

  Billerud Korsnäs rullar inom kort ut den organisationsförändring som bland annat innebär att man delar upp verksamheten i divisionerna Board, Paper och Solutions.

  Mikael Andersson är än så länge chef för affärsområdet Corrugated Solutions, men affärsområdet kommer i samband med förändringen att delas upp, mellan Board och Solutions.

  – Jag gläds mycket åt att han accepterat erbjudandet att axla rollen som chef för Board. Mikael har i rollen som chef för affärsområdet Corrugated Solutions visat sig vara en stark såväl ledare som lagspelare. Jag är övertygad om att Mikael är rätt person att fortsätta utveckla och skapa tillväxt i den affär som ligger inom divisionen Board, säger Petra Einarsson, VD och koncernchef Billerud Korsnäs.

  LÄS OCKSÅ: De skippar semestern för att hjälpa i krisen

  Mikael Andersson kommer att tillträda sin nya tjänst om en dryg månad, den första oktober. Då börjar även den nya organisationen gälla.

  – Det känns fantastiskt kul och spännande att ta mig an rollen som chef för Board. Billerud Korsnäs är på en resa att utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid och därmed också en tillväxtresa. I denna resa är vätskekartong, kartong, liner, fluting och övriga produktkategorier som ingår i divisionen Board helt centrala delar. Jag ser fram emot att tillsammans med mitt nya team utveckla denna del av BillerudKorsnäs affär, säger Mikael Andersson i pressmeddelandet.

  LÄS OCKSÅ: SLU bland världens 10 bästaLÄS OCKSÅ: 150 varslas vid Iggesunds bruk

  Relaterade artiklar

  Till toppen