Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Jobb-karriär 1 september 2018

  Betongsatsning skapar jobb i Strängnäs

  Betongföretaget Finja startar upp sin nya torrbruksanläggning i Strängnäs. Anläggningen är en ökning av verksamheten som leder till ett flertal nyrekryteringar.

   Ett flertal nya jobbtillfällen skapas när Finja ökar sin verksamhet i Strängnäs.
  Ett flertal nya jobbtillfällen skapas när Finja ökar sin verksamhet i Strängnäs. FOTO: Finja

  – Att få inleda mitt nya uppdrag som VD för Finja Betong genom att inviga företagets största satsning genom tiderna känns förstås mäktigt, säger Patricio Villarroel, VD för Finja Betong i ett pressmeddelande.

  Den nya produktionen kommer att löpa parallellt med redan befintlig verksamhet och möta en ökad efterfrågan som företaget ser i regionen. Man räknar också med att satsningen kommer att bidra till förbättrad logistiklösning för kunderna.

  – Satsningen innebär väsentligt bättre förutsättningar att möta våra kunders och användares växande behov och det är en glädjens dag då vi nu kan underlätta för en mycket viktig målgrupp för oss, nämligen våra mur- och putsentreprenörer, säger Veronica Jensen, Finja.

  Företaget sysselsätter i dag cirka 800 personer i sin verksamhet, som bland annat omfattar färdiga betongprodukter för byggnader i lantbruket.

  LÄS OCKSÅ: Fler unga siktar på grön karriärLÄS OCKSÅ: Flera amputationer i veckan på slakteri i USA

  Relaterade artiklar

  Läs mer om

  Till toppen