Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Jobb-karriär 11 december 2018

  Ny VD på Arctic Paper

  Papperskoncernen Arctic Paper har beslutat att utse Michal Jarczynski till VD med verkan från 1 februari 2019. Han har även tidigare, under åren 2008-2013, varit VD för Arctic Paper.

  FOTO: Arctic Paper

  Michal Jarczynski ersätter nuvarande VD Per Skoglund, som lämnar sin position den 31 januari. Per Skoglund, som har varit i bolaget i 13 år, står till företagets förfogande under en övergångsperiod. Det framgår av ett pressmeddelande.

  ”Vi har kommit överens om att det är dags för en förändring av ledarskapet när företaget nu går in i en ny fas”, säger Per Lundeen, styrelseordförande i Arctic Paper, i en kommentar.

  Michał Jarczyński har haft flera ledande befattningar i polsk industri, senast som vd för Radpol, ett börsnoterat polskt teknikföretag.

  Åren 2008-2013 arbetade han som VD för Arctic Paper S.A. Michal Jarczyński har närmare 15 års erfarenhet av pappersindustrin.

  Relaterade artiklar

  Till toppen