Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Info 13 januari 2020

  ATL Premium – för dig som är prenumerant

  Som prenumerant har du tillgång till alla artiklar på ATL.nu – och mycket mer än så. Här är en snabbguide till dig som är prenumerant – eller funderar på att bli.

  På atl.nu får du varje dag initierade reportage och nyheter inom jordbruk, skogsbruk och entreprenad. Den allra största delen av vår journalistik är exklusiv för dig som prenumerant. I våra gårdsreportage kan du inspireras och lära av hur andra tänker och hur de satsar. Med hjälp av våra provkörningar av traktorer och andra fordon får du vägledning inför dina egna investeringar.

  Missa inget – du får löpande det senaste inom innovation i de gröna näringarna och den bästa kollen på de viktigaste branschnyheterna.

  Klicka här för att logga in

  Klicka här för att testa ATL Premium för en krona

  Förutom den löpande nyhetsrapporteringen finns en mängd annat spännande att ta del av för dig som prenumerant:

  Traktorkalendern

  I ATL:s unika databas kan du söka bland över 3 000 traktormodeller från 1900 och framåt. Du får reda på teknisk fakta om varje modell och uppgifter om tillverkningsår med mera.

  Traktorkalendern hittar du här

  Sålda fastigheter

  Här kan du hålla koll på de senaste fastighetsaffärerna i den region du är intresserad av. Med hjälp av kartfunktion och sökfilter kan du hitta fastigheter inom det prisspann och område som intresserar dig. Du får reda på vem som har sålt och köpt, fördelningen av jord och skog på fastigheten och slutpris.

  Här kan du söka efter sålda fastigheter

  Specialutgåvor

  ATL:s specialutgåvor kan liknas vid tidningar i miniformat. Där väljer vi ut intressanta och aktuella ämnen som vi väljer att gräva djupare i. Här får du bästa tipsen och råden inom bland annat:

  • Stöldskydda gården

  • Bygga nytt stall

  • Traktortester

  • Granbarkborrar

  • Bevattning

  Här hittar du alla våra specialutgåvor

  Marknadskrönikor

  Håll koll på rörelserna på världsmarknaden och hur de påverkar ekonomin i det egna företaget. Vår råvaruexpert Torbjörn Iwarson och ekonomikrönikör Johan Schück analyserar råvarumarknaden och världsmarknadsläget i exklusiva nedladdningsbara artiklar två gånger per månad. Dessutom får du regelbundet utblickar från ATL:s specialreportrar i deras respektive ämnen.

  Alla marknadskrönikor hittar du här

  E-tidningen

  Från klockan 19 dagen före tidningsdag kan du läsa nya numret av papperstidningen ATL i digital form. Här får du en samlad bild av veckans viktigaste nyheter.

  E-tidningen hittar du här

  Alla prenumeranter har tillgång till Premium

  Om du prenumererar på papperstidningen ATL har du alltid tillgång till allt vårt digitala innehåll. Allt du behöver göra för att kunna logga in är att komma i gång med ditt digitala konto. Klicka här för att komma igång

  Trevlig läsning önskar vi på ATL!

  Klicka här för att logga in

  Klicka här för att testa ATL Premium för en krona

  Relaterade artiklar

  Kommentarer

  Genom att kommentera på Atl så godkänner du våra regler.

  Till toppen