facebooktwittermail d

Holmen ändrar i ledningen

Sedan Staffan Jonsson, teknisk direktör Holmen, avlidit efter en tids sjukdom blir det nya namn i koncernledningen och på vd-posten för Holmen Energi.

Holmen möblerar om i koncernledningen sedan bolagets tekniska direktör, Staffan Jonsson, gått bort efter en tids sjukdom. Ny teknisk direktör och medlem i koncernledningen blir Ola Schultz-Eklund, för närvarande direktör för affärsutveckling och innovation.

Sedan knappt ett år vara Staffan Carlsson också tillförordnad vd för Holmen Energi. Den posten övertas nu av Fredrik Nordqvist som samtidigt bibehåller sin nuvarande roll som chef för vindkraft i Holmen Energi.

"Staffan Jonsson var med sin erfarenhet och kunskap en fantastisk tillgång och en mycket uppskattad kollega. Under sina många år på Iggesunds bruk var hans insatser ovärderliga i arbetet med att befästa positionen som en skogsindustriell anläggning i världsklass, senast manifesterat genom investeringen i en ny sodapanna 2012", säger Henrik Sjölund, VD och koncernchef Holmen, i ett pressmeddelande.