facebooktwittermail

Hjälp ATL undersöka prutmånen på traktorer

ATL ska undersöka prutmånen på traktorer och behöver din hjälp. Självklart får du vara anonym. Men för att resultatet ska bli så bra som möjligt får du gärna fylla i ditt namn och telefonnummer.

Det finns många kända exempel där tidningar tar hjälp av läsarna för att undersöka vilket förhandlingsrutrymme som ges. Ett av de kändaste exemplen är Svenska Dagbladets räntekarta som ger en bild av hur stort förhandlingsutrymme konsumenterna har på bolånen hos olika banker.

Nu vill ATL göra samma sak, fast för traktorköpen. Vår förhoppning är att undersökningen ska ge svenska lantbrukare en bättre insikt i vilken prutmån som finns.

Du som har köpt en ny traktor från 1 januari 2017 får gärna bidra till undersökningen genom att fylla i följande enkät. Självklart går det bra att vara anonym. Men för att resultatet ska bli så bra som möjligt vill vi gärna veta vad du har för telefonnummer. Det kan ju exempelvis vara så att vi behöver ställa en relevant följdfråga om modellen som du bytte in.

Självklart kommer vi inte att publicera ditt namn om vi inte kommer överens om motsatsen i samband med en eventuell intervju. Klicka här för att komma till enkäten eller skriv in dina svar nedan.

Tack för ditt bidrag!