Gå till innehåll
 • svg_comments atlicons_arrow svg_facebook svg_linkedin svg_mail atlicons_menu svg_playsvg_search atlicons svg_twitter atlicons_facebook_f atlicons_login dlp-lrftag
  Häst 10 december 2015

  Två kvinnliga ryttare slog man

  Två kvinnliga ryttare åtalas för att ha misshandlat en manlig bekant under en sen kväll i juli. En av kvinnorna sparkade mannen upprepade gånger i bröstet och i magen. En av dem ska även ha hotat att döda honom, enligt åtalet som Uppsala nya tidningtagit del av.

  Arkivbild: Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.
  Arkivbild: Bilden har inget med den aktuella händelsen att göra.

  De båda kvinnorna är hemmahörande i Uppland och åtalas nu för misshandel, olaga hot och ofredande. De ska ha ridit in med hästarna på mannens gård och båda ska ha varit berusade.

  Mannen ska ha fått ta emot ett trettiotal sparkar. När polisen skulle hålla förhör med kvinnorna var de så berusade att de varken kunde tala eller gå upprätt. Polisen kunde inte förhöra dem under den aktuella kvällen, skriver unt.se

  Mannen ska ha filmat delar av misshandeln med sin mobiltelefon, filmerna är nu en del av åklagarens bevisning i åtalet mot kvinnorna.

  Efter misshandeln sökte mannen vård på Akademiska sjukhuset i Uppsala. Han ska ha haft blåmärken och svullnader på revben, knän och mage.

  Relaterade artiklar

  Till toppen